Uitgeblust naar energiek

Gerda4TotalShape Gerda vd Klundert

Ruim 20 jaar geleden, jonge moeder met 2 actieve kids.

In de ochtend nog redelijk actief en na de middag stortte zij in. Ging met de jongste een uurtje op de bank en zette de wekker om de oudste weer van school te halen. In de avond was het niet anders, kids naar bed en rond 20.00 op de bank om tv te gaan kijken en vervolgens in slaap te vallen. Zij dacht energie uit voeding te halen maar werd alleen maar zwaarder. 

Sporten geeft energie? Nou voor haar niet, gesloopt was ze na het sporten en het kostte 2 dagen bijkomen.

Tja en wat doe je dan als jonge moeder, bij het eerste aanbod van een oude schoolvriendin om vooral iets te nemen waarmee je meer energie krijgt klinkt dit echt niet geloofwaardig. Vooral niet omdat er van allerlei vitamines en tabletten die zouden helpen in de kast stonden. Maar ik ging bewijzen dat dit ook niet ging werken, 30 dagen garantie dus risico was er niet.

Ik startte met een simpel ontbijtprogramma van Herbalife en geloofde er niks van dat dit mij zou helpen.Want dit verhaal gaat dus over mij. Alleen binnen 3 weken lag in s’middags niet meer op de bank en de avonden waren ook veel langer. Was tot 23.00 nog bezig met van alles en klaarwakker!
Echt bijzonder.

Langzaam maar zeker ging het sporten/hardlopen ook steeds beter, ik kon nu 2-3x in de week in plaats van 1x. Mijn herstel werd steeds beter en uiteindelijk liep in getraind en wel mn eerste rotterdam marathon. Wauw, dat was gaaf! Weinig spierpijn, snel herstel en daardoor meer kunnen trainen.

Nu 20 jaar later vind ik het nog steeds heerlijk om te sporten, de dag start met buikspieroefeningen en daarna een Aloedrank als douche voor mn binnenkant, Herbalifethee als oppepper en energie en dan de shake, vaak gemaakt met waar ik trek in heb. Amandelmelk, kwark, water met of zonder bevroren fruit met Formule 1 aardbeismaak of bosvruchten. Heerlijk ook omdat ik echt een slechte eter ben in de ochtend en dit is heerlijk weg te drinken.

Wat ik verder doe: fitclubs/bootcamp 2x in de week, Crossfit 2x in de week, Jumpfitness 2x in de week en daarnaast nog een keer fietsen of hardlopen en zwemmen. Dus alles bijelkaar 6x in de week sporten en soms 2x per dag. 

En de vraag hoe dan?

Dit kan ik alleen maar omdat ik mijn voeding heb aangepast, kleine veranderingen en Herbalife toegevoegd op de momenten dat ik tekort kwam. Herken je jezelf hierin met te weinig energie of wil je meer uit je sporten halen? Dan heb ik een heel leuk aanbod voor je.

Start nog deze maand met een programma, dan gaan we samen om tafel om te kijken waar jij tegenaan loopt en maken we een maandplan.
Dit bevat:

  • elke 2 weken een afspraak
  • wegen (omron, incl spier, vetmassa en echte leeftijd)
  • sporten bij de fitclub of een sportprogramma
  • voedingsadvies
  •  werken naar jou resultaat met kleine aanpassingen op maat gemaakt zodat je het langer volhoudt en gaat leren om voor nu en in de toekomst gezonde en goede keuzes te maken.

Interesse of ken je iemand? Neem contact met me op, ik help je graag!

Comments are closed.