Tour d’Extravaganza 2019

15 september is het zover en staan we aan de start van de tour extravaganza voor het vergeten kind. Maar wat is dat eigenlijk en wat gaan we precies doen?

 

Zondag rond 9.00 gaan we verzamelen bij het kantoor van het vergeten kind in utrecht. WE zijn: alle wandelaars, hardlopers en fietsers. De wandelaars lopen 4x 30km en worden met busjes naar de plek gebracht zo’n 30 km van de finishplek van die dag, vaak een hotel waar we met zn allen slapen. De hardlopers is een ander verhaal, zij kunnen kiezen hoeveel km zij willen lopen tussen de 10 en 42 km. De fietsers gaan de hele route rijden dus zo’n 500km in 4 dagen.

Elke dag verzamelen we bij het hotel waar we overnachten.
De laatste dag, woensdag arriveren we bij de arena in keulen waar we het laatste stuk met zn allen doen samen met de belgen. Daar worden we opgevangen door een aantal collega’s en de crew van herbalife.

Vrijdag, zaterdag en zondag hebben we daar ons jaarlijks groot seminar wereldwijd met alle collega’s.

Ik vind het zelf altijd gaaf om te sporten maar erg mooi om er een goed doel aan te verbinden. Het vergeten kind is een nederlandse stichting die heel veel doet voor kinderen die in de problemen zitten en vaak tussen wal en schip terecht komen. Deze groep is ook veel groter dan dat we denken. Het vergeten kind biedt deze kinderen weer een goede mooie toekomst. En daar doen wij het voor.

Mocht je willen sponsoren, ook al is het €1,- dan zou dat super zijn! Laat even weten dan stuur ik je een berichtje zodat het bedrag direct op de goede plek komt.

Wish me luck voor de tour! 

Via Facebook ik hou jullie op de hoogte van deze mooie tocht voor het vergeten kind!

Comments are closed.