Gerda van de Klundert, sportief, enthousiast en vol levenslust.

Ik woon samen met mijn man en kinderen in Melissant. Als moeder wil ik natuurlijk graag dat mijn kinderen gezond en vol levenslust zijn dus ik geef ze graag het goede voorbeeld (al blijven het natuurlijk wel pubers 😊)

Zelf ben ik zo’n 20 jaar geleden gestart met het Herbalife ontbijt nadat iemand me hierop attent had gemaakt. Ik was altijd druk en moe en wilde daar graag verandering in brengen. Dat is gelukt want met enkel het ontbijt kreeg ik binnen een maand meer energie. Mooi bijkomend voordeel was dat ik ook gelijk mijn gewicht makkelijker onder controle hield.

Doordat ik meer energie kreeg ging ik weer meer trainen want ik ben een echt hardloopliefhebber. Dankzij Herbalife herstelde ik ook  sneller na het hardlopen en kon ik steeds meer trainen. Inmiddels heb ik dan ook al een aantal marathons gelopen en een aantal keer meegelopen met de Roparun.

Naast hardlopen vindt ik het ook heerlijk om te fietsen en te zwemmen en heb intussen ook een paar triatlons gedaan. Momenteel ben ik aan het trainen om in september op de fiets naar Keulen te gaan voor een goed doel en dat in combinatie met Crossfit trainingen en JumpFitnessles geven.

Toen ik door mijn enthousiasme en energie merkte dat veel mensen hier ook behoefte aan hebben  ben ik me verder gaan verdiepen in de gezonde leefstijl en zo part-time de business ingerold. Inmiddels ben ik leefstijlcoach, hardloop- en fitclubtrainer en help ik dagelijks mensen gezonde keuzes te maken en op een leuke manier meer te gaan bewegen.

En dat alles doe ik met heel veel plezier en passie!

Fitter en gezonder leven hoeft niet ingewikkeld te zijn! Doe je mee? 

Gerda4TotalShape Gerda vd Klundert

Ik help je graag door je kennis te laten maken met een ideaal ontbijt, begeleid je bij het maken van gezonde keuzes en adviseer je hoe je op een leuke manier, meer kunt gaan bewegen. Hierbij vindt ik een ongedwongen en ontspannen sfeer heel belangrijk want… Lachen is gezond en geeft veel energie!

Neem contact met me op voor coaching en de fitclub dan gaan we samen aan de slag om op een simpele manier en met kleine aanpassingen jouw doelen te bereiken!
 
 

In september fiets ik samen met collega’s 400 kilometer van Utrecht naar Keulen voor “het vergeten kind”.  Wil jij ons steunen en één of meer kilometer sponsoren? Kijk op Het vergeten kind voor meer informatie.