Naast het ideale ontbijt heeft Herbalife ook een ruim assortiment proteïne, supplementen, dranken en een sportlijn

Herbalife shakes

Ben jij, net als vele geen goede ontbijter. Eet je helemaal niet of stop je even snel wat in je mond? En heb je na een uurtje weer honger waardoor je naar snelle suikers gaat graaien om je energieniveau op pijl te houden? Dat kan beter!

De Herbalife shakes zijn lekker, makkelijk klaar te maken en bevatten alle ingrediënten die je nodig hebt om de dag goed te beginnen. Daarbij geven ze een goed gevuld gevoel waardoor je de hele ochtend vol energie kunt doen wat je wilt zonder hongergevoel of behoefte aan extra suikers.

Gerda4Totqalshape Herbalife shakes
Gerda4TotalShape Herbalife Aloe drank

Voldoende drinken is belangrijk

Combineer de shake met Herbalife kruidenthee voor extra ondersteuning. Daarnaast is het voor een gezonde leefstijl belangrijk voldoende water te drinken, wat niet altijd even makkelijk is. De Aloë veradrank helpt je hierbij. Naast een verfrissende, tropische smaak die ervoor zorgt dat je het graag drinkt zorgt aloe vera voor een goede hydratatie en bevat geen toegevoegde suikers

Herbalife gewichtscontrole en afvallen

Gewicht controle of afvallen?

Of je nu op gewicht wilt blijven of graag wilt afvallen, de maaltijdvervangers,  snacks en supplementen van Herbalife geven je een uitbalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen en proteïne zodat je de hele dag vooruit kunt zonder honger gevoel en met genoeg energie om te kunnen doen wat jij wilt.

 

Neem contact op voor meer informatie dan kijken we samen naar jouw doelen!

Herbalife gewichtscontrole en afvallen
Gerda4Totqalshape Fitclub

Sneller herstellen na inspanning?

Dat kan heel eenvoudig dankzij de Herbalife24 producten. Of je nu een rustige jogger bent, iemand die van de sportschool houdt, of een topsporter, Herbalife24 heeft producten die je helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De lijn is aan te passen aan uw specifieke trainingsschema.

Wil jij

Ik help je graag door je kennis te laten maken met een ideaal ontbijt, begeleid je bij het maken van gezonde keuzes en adviseer je hoe je op een leuke manier, meer kunt gaan bewegen. Hierbij vindt ik een ongedwongen en ontspannen sfeer heel belangrijk want… Lachen is gezond en geeft veel energie!

Neem contact met me op voor coaching en de fitclub dan gaan we samen aan de slag om op een simpele manier en met kleine aanpassingen jouw doelen te bereiken!